Over ons

Over ons

Waarom Hendriks Advies Groep?

In ons leven ondernemen wij allerlei activiteiten. We hebben dromen en idealen. We stichten een gezin, kopen een huis, een auto of starten een eigen bedrijf. Het is dan belangrijk dat onze kostbare bezittingen financieel goed beschermd zijn tegen zaken als bijvoorbeeld brand-, water- en diefstalschade of een ongeval.
In een tijd waar alles onpersoonlijker wordt vinden wij het juist belangrijk te weten wie u bent en wat u beweegt en maken daarom graag een afspraak met u om nader kennis te maken. Vervolgens geven wij u een advies op maat. Dat wil zeggen dat we uw financiële risico’s helder in kaart brengen en waar nodig, dekken wij deze risico’s af door middel van een verzekering.

Helmoet Hendriks

Adviseur verzekeringen & risicobeheer

Mijn naam is Helmoet Hendriks. Sinds 1992 ben ik werkzaam in de branche verzekeringen. Ik heb diverse functies mogen vervullen van schadecorrespondent tot verzekeringsadviseur voor particulieren & mkb en heb buiten het behalen van de vakdiploma’s veel kennis en ervaring opgebouwd wat ik graag ten dienste van u stel.

Hendriks Adviesgroep

In 2014 heb ik mijn ideaal verwezenlijkt door Hendriks Adviesgroep op te richten. Vanuit mijn jarenlange ervaring en relevante vakopleidingen kan ik vanuit Hendriks Adviesgroep de financiële risico’s van mensen en ondernemingen helder in kaart brengen, een deskundig advies uitbrengen en waar nodig een verzekering tot stand brengen.

Persoonlijke basis

Verzekeren is een complex vak en tevens mensenwerk wat gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. In een tijd waarin alles onpersoonlijker wordt en klanten vaak niet meer waardig worden geholpen willen wij op een persoonlijke basis financiële rust bieden aan onze klanten. Of u nou een particulier of ondernemer bent ik maak graag een afspraak met u om nader kennis te maken en te vernemen hoe ik voor u van toegevoegde waarde kan zijn.

Brenda Hendriks

Administratief medewerkster

Mijn naam is Brenda Hendriks. Sinds begin jaren ’90 heb ik bij verschillende ondernemingen gewerkt in de functie van management assistente en office-manager. Ik ben verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning bij Hendriks Adviesgroep.