Helmoet Hendriks

Adviseur verzekeringen & risicobeheer

Mijn naam is Helmoet Hendriks. Sinds 1992 ben ik werkzaam in de branche verzekeringen. Ik heb diverse functies mogen vervullen van schadecorrespondent tot verzekeringsadviseur voor particulieren & mkb en heb buiten het behalen van de vakdiploma’s veel kennis en ervaring opgebouwd wat ik graag ten dienste van u stel.

Hendriks Adviesgroep

In 2014 heb ik mijn ideaal verwezenlijkt door Hendriks Adviesgroep op te richten. Vanuit mijn jarenlange ervaring en relevante vakopleidingen kan ik vanuit Hendriks Adviesgroep de financiële risico’s van mensen en ondernemingen helder in kaart brengen, een deskundig advies uitbrengen en waar nodig een verzekering tot stand brengen.

Persoonlijke basis

Verzekeren is een complex vak en tevens mensenwerk wat gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. In een tijd waarin alles onpersoonlijker wordt en klanten vaak niet meer waardig worden geholpen willen wij op een persoonlijke basis financiële rust bieden aan onze klanten. Of u nou een particulier of ondernemer bent ik maak graag een afspraak met u om nader kennis te maken en te vernemen hoe ik voor u van toegevoegde waarde kan zijn.