Voorgangers-Collectief

Als voorganger steekt u veel tijd en energie in het leiden van uw gemeente. Wij doen dat vanuit onze professie in het adviseren van verzekeringen met als doel u, uw gezinsleden en uw kostbare bezittingen financieel te waarborgen!. Niet alleen het adviseren is belangrijk maar ook een regelmatig onderhoud om te bezien of u nog goed verzekerd bent is minstens zo belangrijk! Weet u of u nog goed verzekerd bent? Als u onverhoopt een schade heeft is één telefoontje c.q. mailtje naar ons voldoende en wij zorgen ervoor dat u zo snel als mogelijk schadeloos wordt gesteld! Ons motto is dan ook “goed geregeld, gerust gevoel”

Voor u hebben wij een verzekeringspakket op maat samengesteld met uitstekende dekkingsvoorwaarden en een hoge collectiviteitskorting op de premie. Hierdoor zal u in de meeste gevallen een stuk goedkoper uit zijn dan uw huidige verzekeringspakket. Hieronder kunt u lezen welke verzekeringen er in het pakket kunnen worden afgesloten;

  • Opstal/glasverzekering: Uw eigen woning is verzekerd tegen o.a. brand, storm- en waterschade. Wij zorgen voor een garantie tegen onderverzekering zodat u nooit te weinig krijgt uitgekeerd.
  • Inboedelverzekering: Al uw losse eigendommen binnen de woning alsmede uw berging, is verzekerd tegen o.a. brand-, water- en inbraakschade! Wij zorgen voor een garantie tegen onderverzekering zodat u nooit te weinig krijgt uitgekeerd.
  • Bijzondere bezittingen: Bijvoorbeeld uw dure studieboeken zijn standaard tot € 15.000,- verzekerd. Indien dit niet voldoende is kan er altijd bijverzekerd worden.
  • Doorlopende reisverzekering: U kunt kiezen uit een Europa- of Werelddeking van maximaal 180 aaneengesloten reisdagen. Buiten uw bagage is er ook dekking voor geneeskundige kosten en ongevallen.
  • Doorlopende annuleringsverzekering: stel u of uw gezinsleden worden ziek en uw geboekte reis kan hierdoor niet doorgaan. Deze verzekering keert dan uw volledige reissom aan u uit!
  • Ongevallenverzekering: beschermt u en uw gezinsleden financieel tegen een onverhoopt ongeval waardoor er sprake is van overlijden of blijvende invaliditeit.
  • Aansprakelijkheidsverzekering: stel u of één van uw gezinsleden steekt over en ziet per abuis een fietser niet. U botst tegen deze fietser aan die hierdoor letsel oploopt. U wordt  aansprakelijk gesteld. Dit kan een flinke claim opleveren. Deze verzekering waarborgt u tot maximaal € 2.500.000,-.
  • Rechtsbijstandverzekering: vanuit deze verzekering wordt u u juridisch bijgestaan in een  geschil.
  • Autoverzekering: buiten de verplichte WA verzekering zijn er nog tal van andere dekkingen mogelijk indien dat nodig is. Uitzonderlijk is dat vandalismeschade is verzekerd in de Mini Casco dekking en dat dit nooit ten koste gaat van uw No-Claim korting.

Verder kunt u ook uw motor, boot, bromfiets, caravan, kampeerauto, recreatiewoning en kostbaarheden verzekeren. Wij geven u graag advies op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u.